Selecteer een pagina

Wat doen we

Grondzuigen

Prima-clean is een jong bedrijf uit Evergem bij Gent die is opgericht door Cris Van Durme en Mieke De Seranno. Prima-clean is opgericht als ruim en ontstoppingsdienst met alle aspecten die daarbij horen (reinigen van sceptische putten en slibputten, reinigen van stookolietanks, vet afscheiders, reinigen van regen- en pompputten, reinigen van vijvers,  ontstoppingswerken, …). Kortom, Prima-clean biedt service en oplossingen op maat op gebied van afvalverwerking bij ruim- en reinigingswerken.

Prima-clean is uiteraard erkend door OVAM (registratie 105497) voor het vervoeren en overbrengen van afval naar een erkend verwerker.

Sinds 2014 hebben wij ons verder gespecialiseerd in vacuümgraaftechniek of zuigtechniek door de oprichting van grondzuigen.be 

Waar een kraan niet kan of mag graven biedt grondzuigen.be u de oplossing. Dankzij onze nieuwste apparatuur kunnen wij al het ondergronds leidingwerk veilig en schadeloos blootleggen. De veiligheid primeert bij het blootleggen van elektriciteitskabels, gas- en waterleidingen of glasvezelkabels. Door te zuigen in plaats van te graven zijn de risico’s tot een minimum beperkt. Ook voor het vrijmaken van boomwortels is zuigen een betere oplossing dan graven.

Verder leent zuigen zich ook perfect voor het verwijderen van dakgrind, opzuigen van droge stoffen aan installaties, … Dankzij onze veelzijdigheid zorgen we voor een perfecte service en oplossing op maat. 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie via ons contactformulier, bekijk onze realisaties op onze projectenpagina of volg ons op facebook. (link bij klikken op contacteer ons vrijblijvend naar het invulformulier bij contacteer ons, link naar projecten bij projectenpagina, link naar Facebook bij facebook.)

WIE ZIJN WE

Cris & Mieke

Toen Cris Van Durme en Mieke De Seranno elkaar leerden kennen sloeg al snel de vonk over. Cris ging aan de slag in het bedrijf van Mieke haar ouders maar na enige tijd groeide het verlangen om een eigen bedrijf te starten. Prima-clean was geboren!

Cris Van Durme

Toen Cris en Mieke een koppel vormden ging Cris aan de slag in het bedrijf van Mieke haar ouders. Cris ging er onmiddellijk stevig tegenaan met zijn rechttoe mentaliteit en stak de handen uit de mouwen. Hij leerde er de knepen van het vak en deed de nodige ervaring op. Cris kreeg de smaak van cleaning te pakken en begon zich te verdiepen in zuigtechnieken. Met grondzuigen.be hebben Cris en Mieke een eigen hoofdstuk geschreven in het verhaal dat begon op het bedrijf van haar ouders. Cris komt met zijn ruime technische kennis en ervaring graag langs om een inschatting te maken van de werken en zo een correct en duidelijk overzicht te geven van de werken.

Mieke De Seranno

Mieke kreeg de microbe van cleaning en transport bij wijze van spreken met de papfles mee. Mieke haar ouders hebben een succesvol bedrijf wat cleaning en transport betreft. Daar heeft Mieke niet alleen tonnen ervaring op gedaan, Mieke scherpte er na haar studies ook haar management vaardigheden aan. Mieke heeft een hands on mentaliteit en ging aan de slag in de verschillende facetten van het thuisbedrijf. Met Prima-clean en nu ook met grondzuigen.be bouwt ze met passie verder aan de ingeslagen weg. Mieke helpt u graag verder voor meer informatie en helpt u ook alles correct te plannen. 

Volg ons op Facebook

GRONDZUIGEN.be

Prima-Clean BVBA

Buntstraat 31

9940 Evergem

Technische info, Cris Van Durme:

0478 59 37 16

info@primaclean.be